juni

20jun20:0022:00Fractievergadering Gemeentebelangen Noordenveld.

Gemeentebelangen Noordenveld

1 day 17 hours ago

Alle deelnemers van de avondvierdaagse Beweegdorp Norg heel veel plezier en succes!

Gemeentebelangen Noordenveld

2 weeks 3 days ago

Heeft u al een reactie gegeven op het raads- en coalitieakkoord? U heeft nog tot 6 juni de kans!

Op woensdag 2 mei heeft burgemeester van de gemeente Noordenveld Klaas Smid uit handen van Henk Kosters het raadsakkoord ‘Noordenveld weet raad!’ en het coalitieakkoord ‘Verbinden, samenwerken, doen!’ in ontvangst mogen nemen. Concept want u, als inwoner van Noodenveld heeft het laatste woord.

Laat weten wat u van het raads- en coalitieakkoord vindt. Vul een reactieformulier in op de website van de Gemeente Noordenveld of bij de bibliotheken in Norg, Peize en Roden. Op woensdag 4 juli zal de raad de definitieve versie van het raads- en coalitieakkoord vaststellen.